Wednesday, April 25, 2012

saye kagum sebab saye Cikgu Tadika..(kui3x)

mari saya catatkan sedikitlah .....Entry blog sy ni dengan..Profesyen Cikgu Tadika,
Pe yang saya boleh sebut ialah Its was the best experienced ever i had and seriously Relax ever i faced
(maaf di atas tunggang terbalik my English...tp yg penting kompiden yer...hehehe)

 Saya selitkan gambar budak2 comel lote yang membuat saya SEBEL...
aku edit sedikit..nampak la suasana lama...hehe

 5 budak2 ni kuat bodek...tapi sume kiut kan?...
Si abang 'ensem' konon ni jgn terpedaya dengan muke...perangai peramah sungguuuuh!

tu yang peace tu perangai semacam bayi baru lahir...hikhik

kunun2 jek khusyuk wat keje...kat belakang ade plak model Colgate..hahaha


 


Pertandingan Mewarna......


demikian lagu2 Tadika untuk si dia yang beru menjinak2kan diri dalam dunia mendidik budak2 tadika nieh......(khas ku taip atas permintaan)...poyo juge yer..hikhik

Mari mengenal 10 malaikat
dicipta ALLAH daripada cahaya.
Jibril Mikhail Ridhwan Malik
Munkar Nakir..
Raqib Atid..
Izrail Israfil semuanya..
10 malaikat darpada cahaya.


Open Banana..
Open Banana..
Eat Banana..eat eat Banana..
Trough Banana..trough2 Banana..
Shake Banana..shake2 Banana..
Close Banana...close2 banana..



Mari mengenal
Mari menyebut..Mari mengingat
Allah tuhan kita..
Maha Melihat,
Maha kuasa.
Maha mendengar.
dan Maha segala-galanya...


Kalau org bertanya siapa nama tuhan...
mari kita berkata
Allah tuhan kita..
Allah 1 saja
Allah bijaksana
Allah jadikan semua
Allah 1 saja
Allah bijaksana
Allah jadikan semua



Goci2 caca..
Jem2 caca..
Konda kondi caca
Goci ca
Jem ca
Konda kondi caca



Wonderpet2...kami datang..
membantu kawan di dalam kesusahan..
kami xbesar..dan kami xkuat
bila bekerjasama semua jadi mudah...
Yeeeeaaaa! Wonderpet,...yeeeee!




Sekian .....terima lah.....semuga terhiburrr

2 comments:

  1. mmg poyo...musiknya bgmn mbak?

    ReplyDelete
  2. nanti saya akan recordkan suara....tungguuuuuu...

    ReplyDelete

Corat-Coret anda